BETAAL LATER MET KLARNA | GRATIS VERZENDING 📦 ⏰

Over ons

De jongens achter de Handy Lamp

T & A zijn twee jonge kerels, ervaren en doorgewinterd in de eCommerce industrie.

Hun liefde voor het verkennen van verschillende plaatsen en lezen hebben geleid tot de oprichting van de Handy Lamp.

Als reizigers hebben ze een perfect begrip van de behoefte van medereizigers, ontdekkingsreizigers en kampeerders als het gaat om gemak en bruikbaarheid.

Deel uitmaken van de jongere generatie heeft hen geholpen om meer ideeën op te doen die tegemoet kunnen komen aan de verschillende regels en verwachtingen van mensen. Gedreven door een basisconcept van technologie en on-demand cultuur, hebben T & A hun ogen open gehad voor de diensten die beschikbaar zijn met een druk op de knop, altijd en overal, wat hen heeft geïnspireerd tot de uitvinding van de Handy Lamp.

Het concept van Handy Lamp, net als alle andere producten die tegenwoordig worden gemaakt, is om een product te leveren dat op verschillende manieren kan worden gebruikt door verschillende soorten mensen zonder zich te richten op slechts een bepaalde sector. Het is het doel van deze jongens om een product te maken dat aan de verwachtingen van elke consument kan voldoen zonder de waarde van het product te compenseren.

T & A ontwierpen deze innovatieve lamp met de grootste kennis op het gebied van modernisme en minimalisme die naadloos kan leveren en gemak in alle opzichten tastbaar kan maken.
In 10.000 huishoudens
GRATIS verzending
24/7 support
SSL-beveiligde betalingen